» Отдых » Новости туризма

Туристи назвали сто найцікавіших визначних пам'яток Німеччини

    всего 84291 отеля

Туристи назвали сто найцікавіших визначних пам'яток Німеччини

Найцікавіші туристам пам'ятки Німеччини - мініатюрна залізниця в Гамбурзі, замок в Гайдельберзі та парк розваг Europa-Park в Руста - саме вони лідирують у списку ста найцікавіших місць країни, складеному мандрівниками з усього світу. Як повідомляє Національна рада з туризму Німеччини, рейтинг пам'яток був сформований за результатами опитування більш ніж 40 туристів з 66 країн світу.

На першому місці списку - найбільша в світі модель залізниці Miniatur Wunderland. Вона розмістилася на площею 2300 квадратних метрів і займає кілька поверхів будівлі в портовому кварталі Гамбурга Speicherstadt. Тут прокладено 20 тисяч метрів залізничних колій, по яких курсують близько 1000 поїздів. Експозиція являє собою макети різних регіонів світу за участю 400 тисяч фігурок людей і тварин, а також 10 тисяч автомобілів, багато з яких рухаються.

Другий рядок рейтингу зайняв середньовічний замок в університетському Гайдельберзі (Heidelberg), що стоїть на горі Кенігштуль (Königstuhl). Третє місце туристи віддали парку Europa-Park в місті Руст (Rust) з його тематичними зонами. присвяченими різним європейським країнам: Росії, Німеччини, Франції, Португалії, Швейцарії, Греції і т.д.

Знаменитий "казковий" замок Нойшванштайн (Neuschwanstein) поблизу Мюнхена зайняв в рейтингу четверте місце, а п'яте отримав історичний центр мальовничого міста Ротенбург-об-дер-Таубер (Rothenburg ob der Tauber), також розташованого в Баварії. У десятку найцікавіших місць Німеччини увійшли палац в Манхайме, околиці Боденського озера, Ульмський і Кельнський собори, а також центр Дрездена. Повністю топ-100 пам'яток Німеччини можна побачити тут.
03 ноября 2016, 13:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт