» Отдых » Новости туризма

Новий готель відкрився в Единбурзі

    всего 84291 отеля

Новий готель відкрився в Единбурзі

Готельний оператор InterContinental Hotels Group відкрив в Единбурзі другий бутік-готель під брендом Indigo. Розташована в центрі шотландської столиці готель займає викторианское будівлю на Princes Street - вулиці з безліччю популярних барів, магазинів і ресторанів.

Hotel Indigo Edinburgh - Princes Street пропонує постояльцям просторих 64 номери в традиційному шотландському стилі, повідомляє прес-служба готелю. Інтер'єри готелю нагадують про багатство місцевої культури та історії Шотландії: картини відомих художників, портрети письменників і поетів прикрашають стіни і розповідають про художній спадщині міста. З вікон номерів відкривається вид на Единбурзький замок.

У готелі працює ресторан, в якому подають страви з місцевих продуктів, і бар. Ефектна подача страв і вишукана атмосфера ресторану доповнюються приголомшливими видами на місто. Вартість проживання - від 121 фунта стерлінгів (141 євро).
01 декабря 2016, 10:53





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт