» Отдых » Новости туризма

Індія просуває буддистський туризм, виводячи його на новий рівень

    всего 84291 отеля

Індія просуває буддистський туризм, виводячи його на новий рівень

У середу Міністерство туризму Індії спільно з Міжнародною фінансовою корпорацією, агентом Світового банку, підписало меморандум про взаєморозуміння, що стосується розвитку і просування буддистського туристичного напрямку в країні.

Тисячі паломників і туристів щорічно відвідують буддистські місця в Індії, проте в більшості з них не вистачає необхідних зручностей.

Угода була підписана Анандом Кумаром, сосекретарем Міністерства туризму, і Рашель кайт, віце-президентом Міжнародної фінансової корпорації.

Кумарі Селія, міністр туризму, сказав, що підтримка з боку уряду і приватних секторів підвищить рівень буддистських турів.

«Ми розробили та підписали угоду з однією з організацій Світового банку (Міжнародною фінансовою корпорацією). Надалі ми плануємо розробити методи просування буддистського туризму, щоб у нього зміг вкладати свої інвестиції приватний сектор, який спільно з урядом буде формувати дане турнапрямків для зацікавленості в ньому місцевого населення та іноземних туристів », - сказав Селія.

Міжнародна фінансова корпорація вже надає підтримку одному туристичному проекту, здійснюваному в північно-західному індійському штаті Раджастхан. Міністерство сподівається на отримання таких же результатів і стосовно до буддистського туризму.

Міжнародна фінансова корпорація співпрацює з Раджастхане в плані залучення вкладень з боку приватного сектора в динамічно розвивається ділове середовище, сприяє спрощенню законодавчих актів, створює нові робочі місця і можливості для розвитку малого бізнесу.

На Індію Міжнародна фінансова корпорація щорічно виділяє найбільші кошти в розмірі 1 млрд. дол. США для здійснення там нових заходів. Корпорація має в Раджастхані сильне присутність, надаючи підтримку розвитку інфраструктури та фінансове забезпечення гравцям приватного сектора.
03 ноября 2010, 11:07





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт