» Отдых » Новости туризма

Соціальні мережі допомагають заощадити під час поїздки

    всего 84291 отеля

Соціальні мережі допомагають заощадити під час поїздки

Економні туристи останнім часом все частіше звертаються до соціальних мереж. Виявляється, Facebook, Twitter, Foursquare та інші мережі допомагають їм у пошуку вигідних пропозицій.

У цих соціальних мережах можна знайти інформацію про розпродажних акціях авіакомпаній, знижки на тури, круїзи, обіди в ресторанах і багато іншого. Навіть туристичні бюро різних міст публікують інформацію про спеціальні пропозиції в Facebook або Twitter.

Підписавшись на повідомлення авіакомпаній, користувачі починають отримувати розсилку про акції як по електронній пошті, так і в своїй стрічці. Часто тільки так можна "зловити" пропозицію, сильно обмежену за часом придбання, повідомляє USA Today.

Також в соціальних мережах можна підписатися на повідомлення ключових гравців туріндустрії. Наприклад, колумністка Ейлін Огінц (Eileen Ogintz) пише у Twitter про вигідні угоди в сфері сімейних подорожей, Рік Шоні (Rick Seaney) займається авіараспродажамі, а укладач путівників Полін Фроммер (Pauline Frommer) розповідає про подорожі взагалі.

Крім того, з коханою колумністом, пишучим про подорожі, можна навіть проконсультуватися в разі, якщо якесь спеціальне пропозицію не вселяє довіри.

Крім виявлення інформації про знижки та акції соціальні мережі можуть працювати і як служба сервісу. Наприклад, Twitter авіакомпанії Delta працює і як цілодобова служба підтримки.

Нарешті, ще один великий плюс пошуку подорожей через соціальні мережі полягає в тому, що обговорення чого-небудь з професійним консультантом не займає багато часу. Тут немає необхідності "висіти" не телефоні, щоб додзвонитися в call-центр і дочекатися відповіді оператора. Та й скарга на погане обслуговування теж досягне свого адресата швидше звичайного.
25 октября 2010, 14:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт