» Отдых » Новости туризма

Американець відкрив у Китаї перші турфірму, повністю належить іноземцю

    всего 84291 отеля

Американець відкрив у Китаї перші турфірму, повністю належить іноземцю

Після того, як Китай вступив до Світової організації торгівлі (СОТ), однією з його обов'язків стало відкриття його ринку для туристичних фірм, які повністю належать і управляються іноземцями.

Пітер Денфорд, родом Клівленда, штат Огайо, тільки що завершив цей процес. Г-н Денфорд володіє і управляє туристичною компанією в Китаї впродовж декількох років, нещодавно вона отримала статус одного з перших китайських агентств, повністю керованих іноземцями та іменується як «Beijing Freedom Travel Agency».

«Тепер як повноцінне туристичне агентство ми можемо пропонувати повний комплект туристичних послуг нарівні з агентствами, якими володіють китайці. Крім цього, нам дозволено наймати для роботи іноземний персонал, що поліпшить якість нашої роботи », - говорить г-н Денфорд, власник« Beijing Freedom Travel Agency ».

На вебсайті компанії «China Guide» (www. thechinaguide. com) розміщені фотографії, інформація та тури, розроблені власником компанії і її співробітниками.

«Раніше ми працювали з китайськими турфірмами, а протягом останніх декількох років самі функціонуємо в Китаї як приймаюча іноземних туристів турфірма. Це дозволило нам виростить досвідчений персонал. Ми спеціалізуємося на приватних турах високої якості за прийнятними цінами, »- додав пан Денфорд.

Туркомпания «Beijing Freedom Travel Agency» намагається приймати своїх клієнтів як членів своєї родини. Тут вам не запропонують поїздок на фабрики, з метою придбання там товарів, харчування організоване в якісних місцевих ресторанах, гіди проходять ретельний відбір, а задоволення запитів клієнтів є першочерговим завданням.
25 октября 2010, 14:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт