» Отдых » Новости туризма

Національний парк Коста-Ріки пропонує поспостерігати за черепахами

    всего 84291 отеля

Національний парк Коста-Ріки пропонує поспостерігати за черепахами

У Коста-Ріці почався сезон гніздування гігантських шкірястих черепах Баула. І хоча перші самки, що прийшли відкласти яйця, були помічені ще 1 жовтня, офіційний сезон тут триває з 20 жовтня по 15 березня. Одним з місць, де можна поспостерігати за цим дивовижним явищем, є Національний морський парк Лас-Баулас в провінції Гуанакасте (Guanacaste).

У цей період на шестикілометровий пляж недалеко від містечка Тамаріндо (Tamarindo) приходять найбільші з черепах на землі. Щоб побачити це рідкісне видовище, сюди приїжджають люди з самих різних країн світу, повідомляє BuenoLatina. ru.

Національний парк Лас-Баулас (Parque Nacional Marino Las Baulas) охороняє одне з останніх місць проживання рідкісних (не більше 2,5 тисяч особин) шкірястих черепах Баула (Dermochelys coriacea). Їх довжина сягає двох метрів, а вага - декількох сотень кілограмів. Парк займає територію близько 200 квадратних кілометрів на узбережжі Тихого океану. Частина парку закрита для туристів, зате в інший, крім спостереження за черепахами і іншими видами екологічного відпочинку, можна зайнятися плаванням з аквалангом.
25 октября 2010, 12:21

Туристические новости в тему:




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт