» Отдых » Новости туризма

Потік російських туристів до Малайзії росте

    всего 84291 отеля

Потік російських туристів до Малайзії росте

Малайзія фіксує зростання туристичного потоку з Росії: кількість наших туристів, що відвідали країну в серпні 2010 року, на 18% більше, ніж у серпні попереднього. Всього з початку року зростання турпотоку з Росії склав 10%.

Однак кількість росіян, котрі вибрали Малайзію для відпочинку, об'єктивно невелике: з початку року - всього 20 851 чоловік. При цьому російські туристи вважаються найбільш щедрими в порівнянні з гостями з інших країн. Офіс з туризму Малайзії в Росії впевнений, що в недалекому майбутньому ця країна повинна стати перспективним і важливим напрямом для російських мандрівників. Поки цьому заважає брак інформації про Малайзії та відсутність прямого рейсу в Куала-Лумпур.

Всього у 2009 році Малайзію відвідали 20 мільйонів іноземців ; країна посідає 9-е місце в світі за кількістю туристів. Велика їх частина приїжджає з сусідніх країн - Сінгапуру, Індонезії і Таїланду. Доходи Малайзії від туризму становлять близько $ 10 мільярдів на рік.
25 октября 2010, 11:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт