» Отдых » Новости туризма

Туризму пропонують стати «зеленим»

    всего 84291 отеля

Туризму пропонують стати «зеленим»

«Сегментація» і «ко-маркетинг»-два визначення, що характеризують сьогодні тенденції світового співробітництва. Взяти, приміром, кросс-проекти, спрямовані на створення і просування поновлюваних джерел енергії і «зеленого» туризму. Чим не стратегічний еталон і їжа для розуму чергового аналітику, оцінюючому витрати хоч знизу вгору, хоч зверху вниз?

Їх підносили в якості справжнього зразка життя «комільфо», туристична індустрія все частіше сприймається в ролі миротворця, який характеризується надзвичайно різноманітним набором комунікативних інструментів міжкультурного обміну. Тоді що заважає використати цю «мирну галузь» і генератора робочих місць в якості провідного напряму світової економіки, що просуває енергозберігаючі та конверсійні ініціативи в променях земного світила? Екологічно чистий (читай «відповідальний) туризм укупі з поновлюваними джерелами енергії здатні сформувати стратегічний альянс, щоб в рамках партнерських проектів зайнятися ефективним просуванням прогресивного способу життя.

Все сказане вище являє квінтесенцію праці, що вийшов за підписом Макса Хаберстроха (Max Haberstroh) - визнаного фахівця в галузі міжнародного туризму і члена EUROSOLAR (www. eurosolar. org). Ця організація, в рамках державних угод і на замовлення громадських організацій, займається розробкою сонячних модулів для країн Східної Європи, Центральної і Південно-Східної Азії, Африки, Близького Сходу і Латинської Америки.

Хаберстрох здобув собі репутацію запеклого борця за впровадження відновлюваних джерел енергії, головним чином, використовують сонячні промені. «Збільшуючи частку альтернативних джерел енергії, що передбачає активний відмова від традиційних викопних видів палива, людство ні на йоту не жертвує завойованим комфортом сучасної цивілізації», - говорить він. «Туризм, з яким традиційно пов'язують сталий розвиток, екологію та відповідальність, повинен (і може) сприяти впровадженню проектів взаємопідсилювалися дії, спрямованих на формування нових тенденцій і правил життя».

Однією з таких багатообіцяючих ініціатив є енергозберігаючий проект для готельного сектора «Hotel Energy Solutions» (HES), які стартував і реалізується під егідою Всесвітньої туристичної організації ООН (СОТ ООН).
02 октября 2010, 09:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт