» Отдых » Новости туризма

Гомосексуалісти відмовилися літати Swiss Airlines

    всего 84291 отеля

Гомосексуалісти відмовилися літати Swiss Airlines

Після падіння Лужкова з посади столичного градоначальника, московські секс-меншини отримали свободу в проведенні вуличних акцій. Причому першим їх діянням став пікет із закликом бойкотувати авіакомпанію Swiss Airlines. Свою акцію представників ЛГБТ-руху (абревіатура розшифровується як «лесбіянки, гомосексуалісти, бісексуали, транссексуали») провели в п'ятницю з 16 до 17 години напроти офісу авіакомпанії за адресою Останній провулок, будинок 17.

Всього в пікеті брало участь не більше 15 осіб, яких супроводжувала не менше 30 представників ЗМІ та кілька десятків міліціонерів. Написи на плакатах свідчили: «Набридло літати на швидкій допомозі» - натяк робився на символіку перевізника у вигляді білого хреста на червоному тлі, а також «Новий маршрут Swiss Airlines: Цюріх - Колима, Женева - Соловки». Крім плакатів прихильники одностатевої любові тримали в руках повітряні кульки у формі літаків, на яких поверх червоних хрестів було написано «Boycott».

Як пояснили учасники акції, вона спрямована на захист їхнього лідера Миколи Алексєєва, якого у вересні 2010 авіакомпанія Swiss Airlines нібито не пустила на свій рейс, що вилітає з Москви до Швейцарії, пославшись на неправильно оформлений авіаквиток. При цьому Алексєєва, за словами гомосексуалістів, затримали і доставили в міліцію, де переконували відмовитися від скарг на владу Москви до Європейського суду з прав людини.
01 октября 2010, 21:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт