» Отдых » Новости туризма

Найстаріший польський туроператор оголосив себе банкрутом

    всего 84291 отеля

Найстаріший польський туроператор оголосив себе банкрутом

Про своє банкрутство заявила найстаріша польська турфірма «Orbis Travel», що має велику мережу офісів продажу турів по всій країні. Туроператор скасував усі майбутні заходи і тури. У випущеному повідомленні представники «Orbis Travel» підтвердили, що вони забезпечать повернення додому приблизно 1. 064 туристам, які в даний час знаходяться в закордонних подорожах. На покриття своїх зобов'язань за договорами компанія витратить частину власного страхового забезпечення, що становить близько 6 млн. злотих (2 млн. доларів).

Заснована ще в 1920 році компанія «Orbis Travel» обслуговувала понад 1 млн. туристів в рік і була одним з найбільших гравців польського туристичного ринку.

Виступаючи на телевізійному каналі «TVN 24» з коментарем з приводу банкрутства найстарішого національного туроператора, керівник Туристичної палати Польщі Ян Корсак (Jan Korsak) зазначив склалася в цьому році непросту ситуацію на ринку. До факторів, які надали згубний вплив на туристичну галузь, він відніс криза світової фінансової системи і пробудилися в квітні ісландські вулкани, які прибили до землі чимало авіарейсів по всій Європі.
02 октября 2010, 08:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт