» Отдых » Новости туризма

Marriott відкриває своєї еліті безкоштовний доступ в Інтернет

    всего 84291 отеля

Marriott відкриває своєї еліті безкоштовний доступ в Інтернет

« Marriott Rewards » скасовує оплату послуг за користування високошвидкісним інтернетом в готелях чотирьох своїх світових брендів. Бонус, втім, поширюється тільки на елітарних утримувачів Золотої та Платинової карт, що зупиняються в « All JW Marriott Hotels and Resorts », « Marriott Hotels and Resorts », « Renaissance Hotels " та « The Autograph Collection ».

Кампанія стартувала в травні минулого року і охопила курортно - готельні комплекси на території обох Америк. « Золотий » статус за версією « Marriott Rewards » присуджується клієнтам, які провели в готелях бренду 50 діб. У « платиновий клуб » зараховують тих, хто довів число ночівель до 75 на рік. Для « дорогоцінної » еліти передбачено цілий ряд переваг, набір яких визначається статусом. Сюди відносяться знижки, « закриті » пропозиції, модернізація номерів, клубні карти, 48- годинна бронь, а також « спецобслуговування » і виділена лінія для оформлення замовлень.
21 сентября 2010, 15:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт