» Отдых » Новости туризма

Компанія «Euro Disney» побудує в Парижі третього Діснейленд

    всего 84291 отеля

Компанія «Euro Disney» побудує в Парижі третього Діснейленд

Компанія «Euro Disney» підписала нову угоду з урядом Франції, згідно з яким воно надає оператору розважального парку право вибрати незабудована ділянка землі на сході Парижа для створення нового парку протягом 20 років.

До 2030 року «Euro Disney» повинна побудувати третій парк розваг в районі Марні-ла-Валле вдобавок до свого першого попередникові «Disneyland Paris», відкритому в 1992 році, і розташованому по сусідству «Walt Disney Studios», відкритому в 2002 році.

Крім розважального парку, проект включає еко-курорт, який буде створений за співпраці з «Pierre & Vacances», а також будівництво житлового комплексу. Площа наданої землі становить 2,230 га.

Завдяки проекту, загальною вартістю 8 млрд. Євро, має з'явитися 70 000 нових робочих місць. Вартість еко-курорту, який буде фінансуватися інвесторами, що працюють на ринку нерухомості, складе 1. 8 млрд. Євро від загальної проектної вартості.

Філіппе Гас, президент компанії, сказав: «Ми взяли на себе зобов'язання з будівництва туристичного об'єкту, ми хочемо підтримати провідну позицію Франції в сфері туризму, не боячись труднощів, з якими стикаються справжні лідери. »

Інформацію про графік будівництва і джерелах фінансування третини парку Гас розголошувати не став.

В даний час компанія «Euro Disney», що є найбільшим оператором розважальних парків в Європі, відчуває нестачу місць у готелях при завантаженості близькою до місткості, що було характерно для часів до світової економічної кризи. З початку кризи завантаженість готелів залишалася відносно високою, за рік, що завершився 30 вересня, вона склала 87. 3%, знизившись з 90. 9% 2008 року.

Однак, за останні два роки борг групи виріс через зниження рівня витрат туристів. У 2009 році вона зафіксувала чистий втрату в розмірі 63 млн. Євро після отримання доходу. У цьому році група повідомила про чистий втрати на суму 114. 5 млн. Євро за строк у шість місяців до 31 березня 2010 року і зменшенні числа відвідувачів на 6. 5%.

«Walt Disney Company» володіє 40% акцій компанії «Euro Disney», 10% належать Принцу Саудівської Аравії Аль-Валіду.
21 сентября 2010, 14:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт