» Отдых » Новости туризма

Біля підніжжя єгипетських пірамід можна буде почути Аїду

    всего 84291 отеля

Біля підніжжя єгипетських пірамід можна буде почути Аїду

У Єгипті відновлюють традицію постановки опери Джузеппе Верді " Аїда " біля підніжжя пірамід Гізи. Вісім років тому уявлення на тлі пірамід поблизу Каїра були заборонені, так як в Міністерстві культури Єгипту порахували, що сцена псує вигляд пам'ятників, а скупчення глядачів шкодить їм. Проте вже з 5 жовтня " Аїду " можна буде побачити і почути біля підніжжя пірамід Хеопса, Хефрена і Мікеріна.

Як повідомляє РІА "Новости ", всього на жовтень заплановано чотири постановки, які, як передбачається, привернуть увагу безлічі туристів. Спеціально побудовані трибуни зможуть вмістити 4000 глядачів, а в шоу буде задіяно більше 3 тисяч артистів і музикантів.

Дія опери " Аїда " відбувається в давньоєгипетських містах Мемфіс і Фіви за часів володарювання фараонів. В основу лібрето опери була покладена історія, яку написав французький єгиптолог Огюст Марієтта. Прем'єра " Аїди " відбулася 24 грудня 1871 року на сцені оперного театру Каїра.
21 сентября 2010, 15:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт