» Отдых » Новости туризма

Готелі з найкрасивішими видами в світі

    всего 84291 отеля

Готелі з найкрасивішими видами в світі

За словами туристичних експертів, ці готелі знаходяться в найкрасивіших місцях в світі, пише Жаклін Детвайлер, Forbes. com

Якщо ви виснажені роботою і особистими проблемами, найкращими ліками для вас стане відпустку на якому-небудь курорті, заявляє сім'я професорів психології Мічіганського університету Рейчел і Стівен Каплан. Вони стверджують, що напруга від ділових зустрічей, дітей та вашого мобільного телефону можна зняти за допомогою мальовничого виду з вікна.

Використовуючи рекомендації і замітки декількох мандрівників і туристичних експертів, ми знайшли 10 готелів, які знаходяться в найкрасивіших місцях на Землі. Ви можете вибрати краєвид, який вам більше до душі: джунглі, пляжі, пустелі, гори і навіть крижані скелі.

Ось, наприклад, менеджер готелю Dreams Luxury Suites в Греції Джордж Графакос закликає відвідати його заклад всіх бажаючих поспостерігати за найкрасивішими в світі заходами сонця. Множинні балкони, тераси та басейни під відкритим небом відкривають приголомшливий вид на Егейське море. Едгар Фігероа відвідав цей чудовий курорт зі своєю дружиною на десяту річницю їхнього весілля. Він залишився в повному захваті від своєї відпустки: "З вікна мого номера було видно вулкан і прекрасний захід сонця. Я раніше часто чув, що заходи сонця на цьому курорті вважаються найкрасивішими в світі. Але я завжди думав, що їх очевидці трохи перебільшують, поки сам не побачив цей божественний краєвид. Час від часу я щипав себе для того, щоб перевірити, чи не сплю я ".

Високо в горах
Курорт Oberoi Resorts Wildflower Hall в Індії пропонує свої послуги тим, кого більше вражає ландшафтний пейзаж. Зведений на висоті більше 2500 м над рівнем моря, готель пропонує запаморочливий вид на Гімалаї. Гості цього курорту можуть милуватися незайманими кедровими лісами площею більше 93000 кв. м. , насолоджуючись масажем після виснажливого походу чи прогулянки на конях по довколишніх долинах.

Президент туристичної агенції Hilliard and Olander Діана Хілліард радить взяти номер на верхніх поверхах готелю: "Я не закривала вікна моєї кімнати ні вдень, ні вночі, - говорить вона. - Вид на гори, долини та селища були просто чудовими".

Візитною карткою цього готелю є апартаменти Lord Kitchener, розташовані на четвертому поверсі будівлі. Цей номер пропонує скляну стіну для насолоди прекрасною панорамою.

Справжнє спілкування з природою для багатьох не закінчується на просто красивому виді з вікна. Коли ви опинитеся на курорті NamibRand в Намібії площею близько 1,8 кв. км. , вам здасться, що все людство безповоротно зникло. Wolwedans Resort, єдиний готель в районі декількох миль, пропонує насолодитися панорамою пустельних дюн, горбистих саван і гірських пейзажів.

Звичайно ж, розслабляючий пейзаж не обов'язково вимагає спокою і тиші. Коли Річард Едвардс з GreenSpot. travel вперше відвідав курорт Lapa Rios, він розділив сніданок з гостями, прибіг до нього з гілок дерев, - павукоподібних мавпою, Туканом і парочкою червоних ара.

Еко-курорт Osa Peninsula в Коста-Ріці площею більше 4 кв. км. пропонує своїм відвідувачам відпочинок в очеретяних бунгало. З них можна насолоджуватися видом на Тихий океан і тропічною рослинністю.

Повна безтурботність
Звичайно ж, жоден список чарівних пейзажів не може бути повноцінним без виду на чисті тропічні води і білосніжний пісок. Хоча будиночки на воді стали останнім часом надто популярними, кращим курортом такого виду є One & Only's Reethi Rah Resort на Мальдівах.

Кожен номер обладнаний величезними вікнами і басейном під відкритим небом - все, що потрібно для щоденного насолоди ненаселеним раєм.

Вчені стверджують, що кілька годин, проведених серед божественної краси природи, сприяють поліпшенню уваги та емоційної стабільності. Так що вирушайте на один із запропонованих нами курортів. Тільки не забудьте залишити вдома свій мобільний.
14 апреля 2010, 10:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт