» Отдых » Новости туризма

Mercedes серйозно оновить болід до Гран-прі Іспанії

    всего 84291 отеля

Mercedes серйозно оновить болід до Гран-прі Іспанії

Команда Mercedes GP готує серйозне оновлення машини до іспанської гонці і сподівається відіграти відставання від суперників.

У перших Гран-прі сезону, в залежності від характеристик і довжини траси, MPGW01 поступалася лідерам від 0. 5 до 1 секунди з кола. Причина - невідповідність аеродинамічного балансу і развесовки, через якого надлишково навантажується передня вісь.

У Барселоні MPGW01 зміниться дуже серйозно - базова аеродинаміка, розташування мотора і коробки передач, можливо команда скоректує колісну базу - фактично це буде зовсім інша машина.

"Спочатку ми розраховували тільки на зміну розміру передніх шин і вжили заходів, щоб уникнути недостатньої обертальності, але в Bridgestone змінили конструкцію і задніх шин, використовуючи напрацювання п'ятирічної давності з набагато більшою жорсткістю, ніж у минулому році. Внаслідок развесовка змістилася вперед", - сказав бос команди Рос Браун.

Є два підходи до вирішення цієї проблеми - полегшити машину або збільшити колісну базу. Перше майже неможливо, друге вимагає перегляду аеродинамічній концепції і зміни розташування силових елементів. Mercedes GP W01 - друга після Renault машина з найменшою колісною базою, але Росс Браун поки не коментує обраний напрям.

Нагадаємо, Гран-прі Іспанії стане п'ятим етапом Чемпіонату Формули-1 в сезоні 2010 і пройде 9 травня в Барселоні.
13 апреля 2010, 19:20
http://korrespondent.net


Тэги: Mercedes готовит новинки к гонке в Барселоне





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт