» Отдых » Новости туризма

Німець подав до суду за зіпсований російськими відпочинок

    всего 84291 отеля

Німець подав до суду за зіпсований російськими відпочинок

Німецький турист, який провів відпустку в Туреччині, зажадав повернути частину грошей, витрачених на путівку, оскільки готель був переповнений росіянами, через «хамський» і «нестерпного» поведінки яких відпочинок був зіпсований, пише Die Welt.

Позов надійшов до суду німецького міста Дюссельдорфа, і суддя виніс прецедентне рішення: скарги німецького туриста були визнані безпідставними і суб'єктивними. Мандрівникові, який заплатив за 2 тижні відпочинку за системою all inclusive 589 євро і виявився в готелі, на 80% заповненому російськими туристами, порадили більше спілкуватися з представниками інших національностей. Адже саме заради цього багато хто їде подорожувати, відзначили німецькі ЗМІ.

Дійсно, багато туристи відправляються в шлях, щоб познайомитися з культурою і традиціями інших країн. У той же час, лише нашим туристам властиво просити у турагентів направити їх в місце, де «немає руських». Британці, італійці, німці чи французи воліють відпочивати серед своїх співвітчизників, так вони почувають себе спокійніше і впевненіше.

Туреччина в останні роки зазнала напливу туристів відразу з двох сторін. По-перше, на турецькі курорти все частіше прибувають відпочиваючі з Європи, німці, британці і голландці, залучені системою all inclusive. Причому популярніше всього в європейців або короткі тури, або соціальні, коли за частину відпочинку в південній країні платить той чи інший соціальний фонд.

У росіян же Туреччина користується попитом давно і число російських відпочиваючих, особливо на південному узбережжі країни, зростає рік від року. У кризовому 2009 році турецькі курорти відвідали 2,4 мільйона росіян, звичайно, це на 12% менше, ніж у 2008 році, але враховуючи падіння потоку з нашої країни в Західну і Східну Європу на 20 і навіть на 40%, турецький берег втратив зовсім трохи. І це можна зрозуміти, адже через різке зростання цін на відпочинок в Криму і на краснодарських курортах, Туреччина опинилася доступніше. Ситуація в 2010 році, за прогнозами експертів, сильно не зміниться.
13 апреля 2010, 17:27





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт