» Отдых » Новости туризма

Гонконг відзначає рекордне зростання турпотоку з Росії

    всего 84291 отеля

Гонконг відзначає рекордне зростання турпотоку з Росії

що сталася рік тому відміна візового режиму принесла позитивні результати: Гонконг стає все більш популярним напрямком відпочинку наших туристів. Тільки в лютому нинішнього року зростання турпотоку порівняно з аналогічним періодом минулого року досяг рекордних 133% (4800 осіб).

При цьому загальний потік іноземних туристів в лютому збільшився всього на 4,8%, а потік туристів з Великобританії - найбільш численної категорії гостей Гонконгу - лише на 1,3%, повідомляє Інтерфакс.

За перші два місяці цього року число росіян, що відвідали Гонконг, склало більше 12,6 тисячі осіб, що майже на 137% більше, ніж рік тому.

80% російських туристів відвідують Гонконг в рамках комбінованих турів. Половина мандрівників суміщають поїздку в Гонконг з іншими містами Китаю - головним чином, Пекіном і Шанхаєм. Ще 40% росіян комбінують відпочинок в Гонконзі з пляжним відпочинком на острові Хайнань. 30% російських туристів під час своєї подорожі відвідують Макао.

Наші туристи воліють відправлятися в цю країну взимку. У 2009 році цей особливий адміністративний район Китаю відвідали 43 тисячі громадян Росії, що на 16% більше, ніж роком раніше.

Незабаром добратися в Гонконг стане ще зручніше. Крім вже працюють на цьому напрямку "Аерофлоту" та інших авіакомпаній, 23 червня нинішнього року буде запущено новий прямий рейс з Москви до Гонконгу, який буде виконувати авіакомпанія Hong Kong Airlines. З липня по цьому ж напрямку планує розпочати польоти компанія Cathay Pacific.
13 апреля 2010, 12:57





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт