» Отдых » Новости туризма

Мосміськсуд дозволив туристам напиватися в аеропортах

    всего 84291 отеля

Мосміськсуд дозволив туристам напиватися в аеропортах

Мосміськсуд дозволив продавати на території аеропортів і вокзалів спиртні напої міцністю більше 15 градусів. Тепер туристам, які бояться літати, більше не загрожує небезпека залишитися без заспокійливого нерви каву з коньяком або пари стопок горілки в кафе аеропорту. Правда, далеко не всі мандрівники здатні обмежитися однією-двома чарками міцного напою. Багато починають святкувати відпустку задовго до приїзду в аеропорт і щосили продовжують веселитися в будівлі терміналу.

Так, у Внуково днями стався інцидент з відомим у Російській Федерації поп-виконавцем Шура. Співак був затриманий співробітниками міліції на льотному полі, оскільки бігав навколо літака, цілував автобус і виспівував на весь голос свої пісні. Пасажири рейсу Москва-Вільнюс навідріз відмовилися летіти з Шурою, оскільки співати той почав ще в автобусі. До речі, заспокоїти артиста змогли лише лікарі «швидкої допомоги», які вкололи пацієнтові ін'єкцію. А міліція виписала артисту штраф в 300 рублів за неналежну поведінку і заборонила підніматися на борт літака. Так що менеджеру, який визнав, що Шура випив, але заперечував його неадекватний стан, довелося перенести концерт співака на інше число.

Нагадаємо, що в 2009 році Шуру вже затримували у Внуково. Тоді співак, який, схоже, боїться літати, перебував під дією сильного снодійного і п'ять годин провів у відділенні міліції.

Втім, не тільки пасажири не проти «прийняти на груди» перед польотом. Так, 9 березня в Сімферополі був затриманий черговий екіпаж літака, який збирався перевозити пасажирів у нетверезому стані. Льотчики і стюардеси, за свідченням очевидців, були «п'яні як чіп». Аналізи екіпажу показали, що в крові льотчиків і стюардес містилося від 3 до 3,5 проміле алкоголю. Причому аналізи були проведені вже в годину дня, тоді як рейс збирався вилетіти о 7. 30 ранку і відсоток алкоголю в крові був значно вищим.
13 апреля 2010, 18:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт