» Отдых » Новости туризма

П'ята частина туристів приїжджає в Непал заради альпінізму

    всего 84291 отеля

П'ята частина туристів приїжджає в Непал заради альпінізму

Відпочинок в Непалі стає все популярнішим: протягом останніх років турпотік стабільно зростає, хоч і не надто високими темпами. Так, в 2009 році сюди прибуло на 1,9% більше туристів, ніж роком раніше. При цьому час перебування скоротилося, в середньому, до 11,6 днів у порівнянні з 11,8 днями в 2008 році.

З 2006 року туристи стали приїжджати в Непал на більш тривалий термін завдяки укладанню мирової угоди, яка поклала кінець маоїстських конфлікту. Проте надалі через політичну нестабільність число туристів знову скоротилося.

У 2009 році тут виросло число паломників - до 10,4% відносно 9% в 2008 році. Туристи, що приїхали зайнятися альпінізмом, склали 20,9% від загального числа туристів, що відвідали Непал. 34% від загального числа мандрівників у цей період прибуло з екскурсійними цілями. У 2008 році ця цифра становила 29,6%, повідомляє Турпром.

2011 рік оголошений в Непалі Роком туризму. У його рамках країна готує багато цікавих заходів та вдосконалює інфраструктуру. У числі іншого учасники національного туристичного ринку пропонують владі активніше розвивати таке незвичайне напрямок відпочинку, як гольф-туризм. У наступному році Непал розраховує прийняти у себе 1 мільйон туристів.
20 июля 2010, 19:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт