» Отдых » Новости туризма

Сотні російських туристів стали заручниками фінансових розборок в Тунісі

    всего 84291 отеля

Сотні російських туристів стали заручниками фінансових розборок в Тунісі

На пітерському туристичному ринку черговий скандал: через несплату рейсу Санкт-Петербург - Монастір туніська авіакомпанія NouvelAir затримала виліт свого літака в Росію майже на 7 годин. У результаті більше 140 туристів були змушені провести майже цілу світловий день в аеропорту Пулково, і стільки ж - в аеропорту Монастіра.

«Ми приїхали в Пулково ще до полудня, проте наш рейс BJ862 на табло значився як« затриманий », і замість вильоту в 14:30 там стояло час 20:00. Як повідомили нам співробітники аеропорту, рейс не був вчасно проплачений замовником і авіакомпанія чекає переказу грошей на виконання даного польоту », - розповів кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »по телефону один з туристів, який повинен був летіти на відпочинок в Туніс цим рейсом.

У туркомпанії «Paradise Service», замовника цього рейсу, нічого виразного нашому кореспондентові розповісти не змогли, але пообіцяли, що рейс найближчим часом все ж вилетить до Росії з Тунісу. «За моїми даними літак повинен вже вилетіти», - повідомив Рашид Аль, комерційний директор «Парадайз сервіс». І дійсно, приблизно о 16:30 стало відомо, що літак узяв курс на Петербург. У підсумку, з урахуванням польотного часу, він прилетить до Північної столиці приблизно о 21:30, і час затримки зворотного вильоту в Монастір складе не менше 7-8 годин.

Цікаво, що проблеми із затримками на туніському напрямку стали характерною рисою пітерського ринку - вони із завидною регулярністю повторюються з року в рік. А найбільша затримка трапилася там навесні 2007 року, коли рейс в Монастір туніської авіакомпанії «Karthago Airlines», замовником якого також був «Парадайз сервіс», запізнився з вильотом з Петербурга на 22 години 30 хвилин.
20 июля 2010, 16:52





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт