» Отдых » Новости туризма

Туристи можуть прикрасити Таллін мозаїкою і навчитися кататися на роликах

    всего 84291 отеля

Туристи можуть прикрасити Таллін мозаїкою і навчитися кататися на роликах

У 2011 році Таллінн буде нести звання культурної столиці Європи. Вже з початку 2010 року в місті реалізується проект "52 сюрпризу і ідеї", щотижня пропонує жителям і гостям Таллінна прийняти участь в якомусь заході культурного характеру. З 16 по 18 липня усі бажаючі запрошуються в майстерню, щоб створити унікальну мозаїку з різнокольорового скла.

Художники Пірет Елламаа, Анна-Марія Вайн і Тійа Пилдметс вибрали техніку виготовлення мозаїки з різноколірних осколків скла, що дозволяє зберегти твір на довгі роки. Всі мозаїки, які будуть створені в майстерні в рамках проекту "52 сюрпризу і ідеї", стануть прикрасою стін міського будинку.

Майстерні будуть відкриті 16 липня з 15. 00 до 19. 00, 17 і 18 липня з 11. 00 до 15. 00 у дворі за адресою: Теллісківі, 60.

До того моменту, коли Таллін стане культурною столицею Європи, залишилося 25 тижнів, і кожна з них повна яскравих заходів. На наступному тижні "пощастить" пасажирам міжнародного поїзда Москва - Таллінн. Кожне його прибуття або відправлення - саме по собі важлива подія, оскільки це єдиний міжнародний потяг, який приходить сюди. В рамках акції потяг з Москви будуть зустрічати і проводжати піснею, яка прозвучить на пероні після оголошення диктора і за 10 хвилин до відправлення. А з 26 липня по 1 серпня для всіх пройдуть уроки з катання на роликах - поїздки і орієнтування.
14 июля 2010, 11:14





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт