» Отдых » Новости туризма

Депутати дадуть готелям зірки на цьому тижні

    всего 84291 отеля

Депутати дадуть готелям зірки на цьому тижні

До кінця цього тижня є шанс, що депутати Держдуми розглянуть у третьому остаточному читанні поправки до закону «Про основи туристичної діяльності», які визначать порядок класифікації готелів. Про це кореспонденту інфогруппи «ТУРПРОМ» розповіла керівник департаменту з державної політики у сфері туризму Мінспорттурізма Надія Назіна. Втім, поки в розкладі пленарних засідань Держдуми законопроект не значиться.

«Цей законопроект мав бути прийнятий ще в минулу п'ятницю, 9 липня. Однак депутати були змушені відкласти його у зв'язку з великою завантаженістю. Але в будь-якому випадку, як тільки відповідний закон буде прийнятий, процес класифікації об'єктів розміщення буде запущений », - повідомила Надія Назіна.

Втім, для того, щоб процес класифікації об'єктів розміщення стартував у відповідності з новими вимогами, Мінспорттурізма необхідно провести атестацію організацій, які будуть цю класифікацію проводити. «В даному випадку необхідно затвердити положення, призначити атестаційну комісію, встановити вимоги до організацій, що проводять класифікацію, і т. п. Тобто навіть з процедурної точки зору це досить складне і нешвидка захід, тому я схильний думати, що до осені питання зі зірковістю готелів навряд чи буде вирішене остаточно », - вважає Георгій Мохов, гендиректор юридичної агенції« Персона Грата ».

Варто додати, що зміни в регламенті по класифікації готелів експерти пов'язують з майбутньою Олімпіадою в Сочі, де на вимогу МОК готелі, допущені до обслуговування олімпійців, повинні мати офіційну зірковість, що відповідає світовим стандартам. До того ж попередня добровільна система класифікації явно була далека від досконалості: за п'ять років, з моменту її прийняття в 2005 році, класифікацію пройшло лише близько 450 готелів.
14 июля 2010, 00:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт