» Отдых » Новости туризма

Турпотік у Боснію скоротився

    всего 84291 отеля

Турпотік у Боснію скоротився

За даними Бюро статистики Боснії і Герцеговини, з січня по травень поточного року цю республіку відвідали 90,5 тис. осіб, що на 2,2% менше в порівнянні з показниками аналогічного періоду минулого року.

У травні число ночівель, вчинених туристами, скоротилося на 11,3% і склало 60 тис. 40 ночей. Основний турпотік до Боснії складають гості з Сербії, Словенії, Хорватії, Чорногорії та Німеччини, пише Турпром.

Варто відзначити, що, не дивлячись на те, що громадянська війна завершилася більше десяти років тому, мандрівники рідко відвідують Боснію і, згідно з даними опитування, навіть чуток не знайомі з її культурною спадщиною та пам'ятками. Проте представники туристичного офісу країни стверджують, що в Боснії перед туристами відкривається безліч можливостей: наприклад, покататися на гірських лижах, зайнятися рафтингом або риболовлею, оглянути пам'ятники архітектури або відвідати фестивалі.
13 июля 2010, 20:21




отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт