» Отдых » Новости туризма

Російські туристи лідирують по марнотратства на Французької Рив'єрі

    всего 84291 отеля

Російські туристи лідирують по марнотратства на Французької Рив'єрі

Аналітики «Global Blue» опублікували новий звіт про фінансовий стан туристичного ринку: Уславився одного разу найщедрішими іноземними покупцями, відпочиваючими на Лазурному березі, російські туристи і сьогодні продовжують утримувати пальму першості. Більше половини всіх покупок в сегменті «дьюті-фрі» на території регіону РАСА (Прованс-Альпи-Лазурний берег) припадає на частку шести країн, причому більшість покупок здійснюється в Каннах.

За рівнем своїх витрат, росіяни як і раніше очолюють список клієнтів Французької Рив'єри. Незважаючи на спад активності в 2009 році, коли число угод скоротилося на 11. 8%, російський туристичний ринок як і раніше забезпечує 27% усіх покупок в безмитній зоні із середньою вартістю споживчого кошика у розмірі 1. 175 євро.

Близько половини всіх безподаткових покупок в провінціях РАСА вчиняються туристами шести країн, серед яких перше місце займає Росія. На другому місці - Сполучені Штати (+2. 6%), далі йдуть Китай (+14. 8%) і Швейцарія. До кінця 2009 року обсяг угод у регіоні РАСА скоротився на 3. 7%.

Найбільшим попитом серед російських туристів користуються одяг, взуття та аксесуари, які займають 84% споживчої корзини, середня вартість цієї її частини складає 952 євро. На другому місці - годинник і коштовності (3% від загального обсягу покупок).

До 34% всіх покупок, що здійснюються іноземними туристами, реєструється в Каннах, а також в Ніцці (29%), Монте-Карло (11%), Сен-Тропе (6%) і Марселі (5. 6%). Причому серед тих, хто здійснює витрати в Марселі, лідирують громадяни Алжиру, припливають сюди за покупками на човнах.
14 июля 2010, 10:33





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт