» Отдых » Новости туризма

У Саппоро пройде сніжний фестиваль

    всего 84291 отеля

У Саппоро пройде сніжний фестиваль

З 5 по 11 лютого в Саппоро відбудеться 65 -й Сніговий фестиваль. Він проводиться з 1950 року і приваблює все більше туристів з усього світу: близько двох мільйонів чоловік щорічно з'їжджаються на Хоккайдо, щоб помилуватися дивовижними скульптурами зі снігу та льоду, а також взяти участь у всіляких зимових забавах.

Фестиваль проходитиме на трьох майданчиках. Головною з них стане парк Одори ( Odori ), де будуть виставлені найкращі снігові скульптури, а також відбудуться щовечірні концерти та вистави. У районі Сусукіно ( Susukino ) гості зможуть помилуватися фігурами з льоду, а в Цудоме ( Tsudome ) - покататися з гірок на санях і Ледянка і перекусити в зоні відпочинку.

Снігові скульптури - головна визначна пам'ятка фестивалю: це справжні витвори мистецтва, до семи метрів у висоту. На їх створення йде не один день. Спочатку необхідно зробити щільний сніжний фундамент, потім встановити дерев'яний каркас і поступово заповнювати його утрамбованим снігом, а на завершення - попрацювати над деталями і прикрасити скульптуру. Зазвичай для фестивалю в Саппоро скульптори створюють снігові фігури, що зображують сцени з японської міфології і мультфільмів, а також знамениті будівлі з усього світу.

Вхід на фестиваль безкоштовний. Парк Одори відкритий для відвідувачів з 9:00 до 22:00, Сусукіно - з 9:00 до 24:00, а Цудоме - з 9:00 до 17:00. Скульптурами також можна помилуватися з телевежі Саппоро: звідти відкривається дивовижний вид на всі майданчики фестивалю.
09 января 2014, 12:15





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт