» Отдых » Новости туризма

Фестиваль Snowbombing в Майрхофені відбудеться у квітні

    всего 84291 отеля

Фестиваль Snowbombing в Майрхофені відбудеться у квітні

Навесні австрійський гірськолижний курорт Майрхофен проводить щорічне свято сноуборду Snowbombing ( " Снігова бомбардування " ). Цього року гостей та учасників чекають з 7 по 12 квітня.

Snowbombing має репутацію найяскравішої події в Альпах ; весь день на вершині гори звучить музика, а вночі починається основне дійство - натовпи людей збираються під сценою і слухають концерти. Сезон 2013/2014 закриють дві всесвітньо відомі групи: The Chemical Brothers і The Prodigy. Також в числі учасників - електронщики Chase & Status, Four Tet і Groove Armada з Великобританії, Roman Flügel з Німеччини та безліч інших виконавців, колективів і ді- джеїв. Гостей фестивалю чекають дискотеки і костюмовані вечірки, конкурси та змагання в різних спортивних дисциплінах.

Майрхофен ( Mayrhofen ), розташований в 10 кілометрах на південь від Целль -ам- Ціллера і Герлос, є одним з найбільших гірськолижних курортів Австрії. Він відомий відмінними можливостями для позатрасового відпочинку, пропонуючи своїм гостям безліч фестивалів протягом усього сезону. Квитки на Snowbombing продаються у складі пакету, що включає проживання. Ціни починаються від 352 доларів за п'ять ночей і пропуск на фестиваль.
08 января 2014, 17:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт