» Отдых » Новости туризма

У Норвегії пройде фестиваль крижаної музики

    всего 84291 отеля

У Норвегії пройде фестиваль крижаної музики

З 16 по 19 січня на норвезькому гірськолижному курорті Гейло проходитиме дев'ятий міжнародний фестиваль Ice Music. Це одне з найбільш незвичайних музичних заходів у світі, адже інструменти, на яких грають учасники, зроблені з льоду.

Програма буде досить насиченою: у кожен з днів на фестивальній сцені, також вирізаної з льоду, відбудеться за два- три концерти. Відвідувачі зможуть послухати джаз, фолк і класику, виконані на найрізноманітніших крижаних інструментах - арфі, віолончелі, гітарі, перкусії. Кульмінацією фестивалю стане виступ першого в світі крижаного духового оркестру Moon Meditations. Розклад концертів можна подивитися на сайті Ice Music.

Всі інструменти музиканти виготовляють самі за кілька годин до виступу і ніколи не знають, чи встигнуть закінчити концерт: все залежить від погоди. Зазвичай в цей час температура в Гейло не піднімається вище -10 ° C, так що глядачам варто одягнутися тепліше. Цікаво, що звучання крижаних інструментів практично не відрізняється від звичайного.

Квитки на концерти коштуватимуть від 120 норвезьких крон ( 14 євро). Квиток на виступ Moon Meditations обійдеться в 170 норвезьких крон ( 20 євро).
06 января 2014, 17:28





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт