» Отдых » Новости туризма

В Японії відкривається перший в світі Снупі-готель

    всего 84291 отеля

В Японії відкривається перший в світі Снупі-готель

У японському місті Кобе (префектура Хего), неподалік від Осаки, відкриється перший в світі готель, присвячений песик Снупі - персонажу серії коміксів Peanuts, створених в 50-х роках минулого століття американцем Чарльзом Шульцем. Цей чорно-білий бігль до сих пір дуже популярний у всьому світі і, зокрема, в Японії. У Токіо є навіть Снупі-музей, де виставлені оригінальні комікси і артефакти з особистої колекції художника.

Новий готель Peanuts , розташований в центрі приморського міста, запропонує постояльцям 18 номерів, кожен з яких оформлений у своєму стилі. Навіть поверхи в цьому готелі мають свою тематику - Уява "," Любов "," Щастя ", повідомляє національна туристична організація Японії.

В готелі буде працювати кафе і ресторан Peanuts, де гостям подадуть Снупі-їжу і Снупі-напої - все тільки з сезонних місцевих продуктів.

Номер зі сніданком в готелі обійдеться в 30 тисяч ієн ($ 276) за ніч. Онлайн-бронювання відкриється з 9 липня, а відкриття готелю заплановано на 1 серпня.
31 мая 2018, 12:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт