» Отдых » Новости туризма

Службовцями нового японського готелю стануть роботи

    всего 84291 отеля

Службовцями нового японського готелю стануть роботи

На території тематичного парку Huis Ten Bosch в японському місті Сасебо (префектура Нагасакі) скоро відкриється готель, штат якого буде складатися з роботів. Готель отримала назву Henn-na Hotel, що означає "Дивний готель".

Адміністраторами в новому готелі будуть працювати три робота- "актроіда". Їх відрізняє майже ідеальне зовнішню схожість з людиною. Вони в змозі підтримувати бесіду на декількох мовах і будуть займатися оформленням новоприбулих постояльців готелю.

Як повідомляє CNN, ще кілька роботів будуть виконувати функції покоївок і портьє. Керівництво парку Huis Ten Bosch сподівається, що в результаті 90% персоналу готелю представлятимуть роботи.

Творці хочуть зробити Henn-na Hotel найбільш футуристичної недорогий готелем. Двері тут будуть оснащені високотехнологічними датчиками з функцією розпізнавання осіб. Опалення буде регулювати температуру повітря в номерах автоматично. Сонячні батареї і інші енергозберігаючі технології будуть використовуватися для зниження експлуатаційних витрат готелю. Зручності, що входять в ціну проживання, будуть мінімальні, а все необхідне постояльці зможуть дозаказать за допомогою планшета.

В середині липня планується відкрити першу чергу готелю - 72 номери. Ще стільки ж кімнат відкриється в наступному році. Бронювання номерів в роботизованою готелі вже є. Вартість проживання в низький туристичний сезон буде фіксованою (від $ 60), а в високий буде формуватися на основі аукціону - номер отримає той клієнт, який запропонує більшу ціну.
13 февраля 2016, 17:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт