» Отдых » Новости туризма

Нові мобільні додатки для подорожей

    всего 84291 отеля

Нові мобільні додатки для подорожей

Три нових додатки для смартфонів, представлені сайтом Thrillist, дозволять туристам проводити час у подорожах з великим комфортом.

Додаток SmileDrive було випущено спільними зусиллями Volkswagen і Google, але підходить для автомобілів всіх існуючих марок. Воно синхронізовано з bluetooth і допомагає розважатися в дорозі по максимуму. Додаток надає статистичні дані (відстань, час, погодні умови) для кожного етапу шляху, дозволяє заробляти нагороди за водіння, генерує завдання, пов'язані з їздою за кермом. Одна з найбільш корисних опцій - find my ride, що допомагає знайти місце на самій забитій парковці.

Додаток Nightswapping дозволяє туристам максимально дешево занурюватися в життя жителів країни, в якій вони подорожують. Nightswapping працює за принципом обміну житлом: тільки тут пропонують не будинки і квартири, а кімнати, кути і навіть просто розкладачки. В обмін турист повинен бути готовий прийняти когось і у себе. За реєстрацію видаються 7 ночей в різних місцях абсолютно безкоштовно.

Додаток NOTED - це свого роду цифровий блокнот Moleskin, в якому можна робити нотатки про вподобаних місцях і будувати плани на подальші подорожі. Вміст розбито на три категорії: " Їжа " , " Проживання " і " Розваги ". Існує поки тільки для iPhone.
07 января 2014, 14:37





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт