» Отдых » Новости туризма

10 кращих громадських вбиралень США

    всего 84291 отеля

10 кращих громадських вбиралень США

Часто подорожуючі люди знають, як іноді буває важко відшукати в незнайомому місті чистий і зручний туалет. А в США щорічно вручають премію кращої громадської вбиральні. Сайт MSNBC. com пропонує вивчити десятку номінантів 2013 року.

Туалет Viracocha в Сан -Франциско більше нагадує дизайнерський бутик, ніж громадську вбиральню. Відвідувачів часто доводиться умовляти вийти звідси. Всередині можна знайти зручне біле крісло, вікторіанську ванну і зі смаком підібрані світильники.

Туалет при стейкхаусі Alex Madonna Gold Rush розташований в Сан- Луїс- Обіспо ( San Luis Obispo ), Каліфорнія. Еклектична елегантність готелі Madonna Inn поширюється і на жіночий туалет при місцевому ресторані. Яскраво -рожеві тиснені шпалери оброблені сухозлітним золотом, різьблені дерев'яні двері оббиті шкірою в колір стін. Подібні інтер'єри можна побачити і в кількох номерах готелю.

20 громадських вбиралень у головному терміналі міжнародного аеропорту Тампи, Флорида, недавно були відремонтовані. Тепер всі вони повністю автоматизовані, а на дверях кабінок з матового скла з'явилися зображення флори і фауни регіону.

Туалет при кафе Sloan's Ice Cream в Уест - Палм- Біч ( West Palm Beach ), Флорида, може похвалитися повністю прозорими стінами - " нутрощі " приміщення можна бачити, сидячи за столиком з чашкою кави. Але варто відвідувачу зайти всередину і закрити двері, як спрацьовує електричний перемикач, і стіни туалету миттєво стають непроникними для погляду.

У ексцентрично оформленому туалеті при Varsity Theater в Міннеаполісі над гігантськими раковинами замість кранів висять душові лійки, які наводяться в роботу ножний педаллю. Тут панує розслаблена атмосфера, а відвідувачі можуть скористатися послугами бару і навіть бачити театральну сцену.

У туалетах при торговому центрі Westfield Garden State Plaza в Парамус ( Paramus ), Нью- Джерсі, зручно бувати з дітьми. Тут є пеленальні столи, змінні підгузки та агрегати для підігріву сумішей в пляшечках. Також є зони відпочинку із зручними кріслами, іграшками та телевізорами, налаштованими на трансляцію дитячих програм.

Туалет при Waldorf Astoria в Нью -Йорку - це ідеальна жіноча вбиральня в лобі знаменитого готелю на Парк- авеню. Вона відома своєю сходами в стилі ар -деко, штучним каміном, банним приладдям Salvatore Ferragamo і власної покоївки.

Туалет ігрового центру Ground Kontrol Classic Arcade в Портленді, Орегон, присвячений " золотого віку " комп'ютерних ігор. Пол тут викладений плиткою з орнаментом у стилі Pac -Man, а раковини постійно змінюють свій колір.

Громадський туалет в місті Салфер - Спрінгс ( Sulphur Springs ), Техас - один з найбільш незвичайних у країні. Надихнувшись аналогічним італійським проектом, маленький техаський містечко витратив 54 тисячі доларів на створення двох кабінок з односторонніми дзеркалами і сталевий сантехнікою і встановив їх на центральній площі. Стіни дозволяють відвідувачам бачити все, що відбувається зовні. При цьому їх, зрозуміло, ніхто не може побачити.

Туалет при виставковому центрі John Michael Kohler в Шебойгані ( Sheboygan ), Вісконсін, також потрапив до числа номінантів. Творчість, широко представлене в залах центру, не оминуло і вбиральню. Над розписом і мозаїкою в цих приміщеннях попрацювали шестеро місцевих художників, перетворивши їх на витвір мистецтва.
07 января 2014, 17:39





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт