» Отдых » Новости туризма

Снігопади дозволяють знову відкрити сезон катання в Швейцарії

    всего 84291 отеля

Снігопади дозволяють знову відкрити сезон катання в Швейцарії

Швейцарський курорт Вербье готовий знову відкрити сезон катання: через снігопади, що обрушилися на країну в кінці травня, можна запустити зупинені раніше підйомники.

На сторінці в мережі Facebook представники курорту розглядають можливість відкрити його в суботу для гірськолижників, якщо більше 1000 чоловік пообіцяють піднятися. Оголошена ціна квитка складе 20 франків ( 16 євро) на день. До вечора середи вже більше 1500 бажаючих заявили про свої плани покататися за травневими засніжених трасах.

Як повідомляє Ski. ru, на нижньому рівні Вербье, на висоті 1500 метрів, випало вже 10 сантиметрів свіжого снігу. А в минулі вихідні сніг був зафіксований на рівні 600 метрів. Водночас адміністрація курорту поки не прийняла остаточного рішення про відкриття трас і пропонує стежити за новинами. Справа в тому, що прогнози обіцяють не просто холодну, але ще й дощову погоду, що не завдасть лижникам задоволення від катання.
30 мая 2013, 11:38





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт