» Отдых » Новости туризма

В аеропортах Німеччини пройде день відкритих дверей

    всего 84291 отеля

В аеропортах Німеччини пройде день відкритих дверей

Двадцять німецьких аеропортів проведуть через два тижні день відкритих дверей. Свято пройде в суботу- неділю 8-9 червня. У ці дні у всіх основних німецьких аеропортах будуть організовані пізнавальні та розважальні заходи.

Зокрема, в найбільшому аеропорту країни у Франкфурті публіка зможе спостерігати за процесом підготовки літаків до польоту, відвідати Airbus A380 і тренувальний Boeing 737 авіакомпанії Lufthansa, тощо. У Мюнхені проводитимуться безкоштовні екскурсії по аеропорту, в Нюрнберзі - організована виставка літаків і аеродромної техніки. У разі якщо в аеропорту працюватиме кілька виставкових та розважальних майданчиків, між ними передбачено курсування безкоштовних автобусів - шатлів.

Слід мати на увазі, що в невеликих аеропортах свято може проводитися тільки в один з цих двох днів. У деяких з них число відвідувачів буде обмежене певним числом. Подробиці святкових заходів доступні на сайтах аеропортів.
27 мая 2013, 23:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт