» Отдых » Новости туризма

Влада Єгипту намагаються захистити туристок від сексуальних домагань

    всего 84291 отеля

Влада Єгипту намагаються захистити туристок від сексуальних домагань

Влада Єгипту зобов'язала власників готелів по всій країні заборонити чоловікам працювати в жіночих відділеннях спа-центрів. Цей крок, за словами єгипетського міністра з туризму Хішама Заазу, необхідний для попередження випадків сексуального домагання.

Будь-який готель, проігнорував цю вимогу уряду, буде покараний. Якщо ж випадки сексуального домагання в ньому будуть зафіксовані, то міністерство туризму Єгипту відкличе у спа-центру ліцензію і знизить рейтинг готелю.

Подібні заходи є черговою спробою позбавити Єгипет від репутації країни, де туристки можуть піддатися домаганням і насильству, повідомляє Ahram Online. Згідно з урядовим заявою, Єгипет також проведе низку тренінгів для поліцейських, що допоможе їм навчитися грамотно складати звіти про незаконні дії сексуального характеру і забезпечувати належну безпеку туристок.

Раніше цього року Заазу вже заявив, що готелі, персонал яких буде викрито в сексуальних домаганнях, будуть негайно закриті. За останні два роки міністерство туризму Єгипту зафіксувало 150 випадків домагань проти туристок. А в Шарм-ель-Шейху зареєстровано три випадки згвалтування.

За перший квартал 2013 року Єгипет відвідали 2,86 мільйона туристів, що на 14,4% вище, ніж за аналогічний період 2012 року, але все ще нижче, ніж у 2010 році, коли в країні побували 14,7 мільйона туристів, залишивши в місцевій скарбниці 12,5 мільярда доларів.
30 мая 2013, 09:13





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт