» Отдых » Новости туризма

Болгарія видає туристам піврічні мультивізи

    всего 84291 отеля

Болгарія видає туристам піврічні мультивізи

Консульський відділ посольства Болгарії оголосив про те, що з 28 травня 2013 всі заявники, бажаючі отримати візу з метою " організований туризм ", " приватне відвідування " або " бізнес ", вже при першому зверненні можуть запитувати багаторазову шестимісячну візу з перебуванням до 90 днів.

При цьому досить зібрати стандартний для болгарської візи набір документів; нічого додаткового надавати не потрібно. А ті, хто в 2012 році вже мав візу в цю країну, можуть запитувати багаторазову візу терміном дії 1 рік. У даному випадку потрібно додатково докласти копію візи.

Болгарія є одним з найбільш відвідуваних росіянами туристичних напрямків. Зі свого боку, держава робить все можливе для того, щоб закріпити цю тенденцію. Так, протягом першого кварталу нинішнього року здобувачі з Росії отримали на 20% більше віз, ніж за аналогічний період минулого року. Туристичний потік при цьому виріс на 30-35%, а всього за останні чотири роки кількість виданих російським туристам болгарських віз збільшилася на 200%.
29 мая 2013, 18:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт