» Отдых » Новости туризма

У Каталонії відкрився ринок делікатесів

    всего 84291 отеля

У Каталонії відкрився ринок делікатесів

Нещодавно в Каталонії, на узбережжі Коста - Дорада, розпочала роботу гастрономічна пам'ятка: ринок Portofino's Gourmet Boulevard, що займає 1000 квадратних метрів.

Portofino's Gourmet Boulevard знаходиться в місті Салоу ( Salou ). Цей морський курорт розташований приблизно в 10 кілометрах від Таррагони і в 90 кілометрах від Барселони. У першу чергу Салоу відоме туристам завдяки парку розваг " Порт Авентура ". Тепер же місто хоче залучати і туристів, що цікавляться іспанської та каталонської кухнею.

Portofino's Gourmet Boulevard знаходиться в центрі туристичної та комерційної зони Салоу, повідомляє BuenoEspana. В даний час на ринку функціонує 12 торгових точок ; в найближчому майбутньому це число буде збільшено. Відвідувачі зможуть вибрати з величезного розмаїття різних продуктів Середземномор'я - хамона, вин, масел, оливок, сухофруктів, меду, а також пива, вермуту, суші, морепродуктів, пасти, морозива, йогуртів, солодощів і багато чого іншого. При цьому на ринку можна буде спробувати все делікатеси перед тим, як придбати їх.
28 мая 2013, 11:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт