» Отдых » Новости туризма

Гіди Риму протестують через кишенькових злодіїв

    всего 84291 отеля

Гіди Риму протестують через кишенькових злодіїв

Екскурсоводи Риму мають намір провести страйк, протестуючи через погіршення криміногенної ситуації в туристичних районах міста. Останнім часом все частіше як самі гіди, так і екскурсанти стають жертвами кишенькових злодіїв.

Злодії маскуються під туристів і приєднуються до екскурсії, під час якої вони встигають обчистити кілька кишень і сумок. Як повідомляє ІС " Вояж ", найбільш тривожна ситуація з крадіжками складається в соборі Святого Петра, в Колізеї, в музеях Ватикану, а також біля пам'ятників архітектури під відкритим небом, наприклад біля фонтану Треві. Гіди заявляють, що абсолютно беззахисні перед свавіллям злочинців. При цьому влаштовуються поліцією облави на кишенькових злодіїв не дають особливих результатів. Можлива дата страйку не оголошена, але, якщо влада не прийме термінових заходів, акція протесту може відбутися найближчим часом.

Нагадаємо, нещодавно в схожій ситуації змушені були страйкувати співробітники паризького Лувру - поліції французької столиці довелося посилити патрулювання музею та місць скупчення туристів.
27 мая 2013, 18:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт