» Отдых » Новости туризма

У Північній Кореї з'явиться гірськолижний курорт

    всего 84291 отеля

У Північній Кореї з'явиться гірськолижний курорт

На сході КНДР будується перший в країні гірськолижний комплекс. Його відкриття, згідно з розпорядженням глави держави Кім Чен Ина, має відбутися наступної зими.

Природне плато, на якому розташується новий туркомплекс площею в кілька сотень тисяч квадратних метрів, знаходиться на висоті 1,3 кілометра. Загальна протяжність всіх трас складе близько 110 кілометрів, а їх ширина буде варіюватися від 40 до 120 метрів, повідомляє РИА " Новости ". На території цього центру відпочинку також розмістяться готель, вертолітний майданчик, пункт прокату лижного інвентарю і канатна дорога.

Останнім часом розвиток зимових видів спорту в КНДР отримало значну підтримку з боку уряду. Новий курорт будується неподалік від портового міста Вонсан (Wonsan). Він лежить на східному березі Корейського півострова, в глибині Броутонова затоки, в 147 кілометрах від Пхеньяну. Бухту Вонсана з суші оточує гірський хребет, в море навколо міста знаходиться більше 20 гористих островів. Вонсан входить до складу маршрутів, доступних закордонним туристам в ході поїздки по КНДР; вже зараз тут, зокрема, популярний пляжний відпочинок. З відкриттям гірськолижного центру місто стане цілорічним напрямком.
27 мая 2013, 14:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт