» Отдых » Новости туризма

Другий готель Anantara відкривається у В'єтнамі

    всего 84291 отеля

Другий готель Anantara відкривається у В'єтнамі

У червні у В'єтнамі відкриється другий в країні готель мережі Anantara. Розкішний готель в колоніальному стилі розташована в курортному Хойане - стародавньому портовому місті, охоронюваному ЮНЕСКО.

Розташований в 35 кілометрах від аеропорту Da Nang бутік-готель Anantara Hoi An Resortскладається з декількох двох-і триповерхових будівель, оточених тропічним лісом. Готель пропонує 93 дворівневих номери, з терас яких відкривається вид на сади або річку Тубон.

Відпочинок в Anantara Hoi An може бути як максимально розслабленим, так і заповненим безліччю подій, повідомляє прес-служба курорту. Уроки в'єтнамської кухні, мови, живопису та ремесел, наприклад виготовлення традиційних паперових ліхтариків, допоможуть гостям краще вивчити місцеву культуру. Гостям пропонують і романтичні круїзи вздовж річки, і відпочинок на пляжах Куа-Дай і Ан-Банг, розташованих в 5 кілометрах від готелю: до них можна дістатися або на велосипеді, або на човні від готельного пірса.

При готелі діє спа-центр, що складається з чотирьох павільйонів для процедур з ванними кімнатами і душовими, а також відкритої альтанки, де роблять манікюр, педикюр, масаж шиї, плечей і ніг.

У двох ресторанах, барі і кафе курортного готелю Anantara Hoi An представлена як в'єтнамська, так і інтернаціональна кухня. А для проведення свят або ділових заходів відведені мальовнича галявина в саду і конференц - зал в колоніальному стилі, обладнаний за останнім словом техніки і вміщує 140 осіб, з терасою, що виходить в сад та історичний квартал Хойана. Вартість проживання в новому готелі - від $ 136 за двомісний номер на добу.
22 мая 2013, 18:18





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт