» Отдых » Новости туризма

Раена збанкрутувала, залишивши туристів без літнього відпочинку

    всего 84291 отеля

Раена збанкрутувала, залишивши туристів без літнього відпочинку

Туроператор " Раена ", який спеціалізувався на оздоровчому відпочинку на курортах Краснодарського краю, почав процедуру банкрутства у зв'язку з неможливістю виконувати фінансові зобов'язання. Очікується, що близько 180 чоловік, що купили тури у " Раени ", не зможуть виїхати на відпочинок.

Туроператор існував на ринку з 1998 року. Як повідомляє RATA-News, після смерті засновниці компанії Раени Ніколаєвої в січні цього року, згорнув свою діяльність московський офіс туроператора. Продаж турів здійснювалася офісом в Кисловодську.

Генеральний директор ТОВ " Раена " Світлана Корнієнко повідомила вчора RATA-news, що фінансової відповідальності 500 тисяч рублів не вистачить на відшкодування вартості куплених путівок, якими не зможуть скористатися туристи. За її словами, турів реалізовано приблизно на 8 мільйонів рублів, глибина продажів досягає вересня. Чи не відбудеться відпочинок близько 180 осіб. Середня тривалість планувався відпочинку - 16 днів. При цьому, 20 клієнтів " Раени ", що купили путівки в Кавмінводи на найближчий час, все-таки зможуть відпочити, оскільки туроператор перерахував гроші санаторіям і пансіонатам.

На сайті туроператора з'явилося повідомлення про припинення діяльності компанії. З питань, пов'язаних з відшкодуванням шкоди, постраждалим клієнтам " Раени " рекомендується звертатися до страховика туроператора - ВАТ " Росгосстрах ".
17 мая 2013, 19:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт