» Отдых » Новости туризма

У Великобританії побудували найстрашніші у світі американські гірки

    всего 84291 отеля

У Великобританії побудували найстрашніші у світі американські гірки

Англійський парк атракціонів Alton Towers в кінці травня запропонує відвідувачам унікальний атракціон - самі екстремальні американські гірки в світі. Конструкція з 14 повними петлями вже потрапила до Книги рекордів Гіннеса.

Як повідомляє Lenta. ru, атракціон-рекордсмен під назвою Smiler був спроектований інженерами спільно з вченими, які вивчали природу страху. Він вийшов дійсно вражаючим: крім швидкості і великої кількості мертвих петель тих, хто кататиметься на американських гірках, чекають ще й оптичні ілюзії, які стануть своєрідним каталізатором страху. Наприклад, їм належить побачити гігантські голки, що насуваються на них. Сама поїздка триватиме 2 хвилини і 45 секунд. Максимальна швидкість Smiler перевищує 85 кілометрів на годину.

У парку Alton Towers, розташованому в Стаффордшире, вже є один " занадто страшний " атракціон, відвідувати яка не рекомендується дітям молодше 12 років. Згідно з опитуванням, проведеним VisitBritain, Alton Towers знаходиться на третьому місці в списку найбільш популярних британських пам'яток. Вхідний квиток у нього для дорослих коштує від 30 фунтів (36 євро), для дітей 4-11 років - від 24 фунтів (29 євро).
15 мая 2013, 09:12





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт