» Отдых » Новости туризма

Турпотік з Росії до Домінікани росте рекордними темпами

    всего 84291 отеля

Турпотік з Росії до Домінікани росте рекордними темпами

У першому кварталі 2013 року російські туристи посіли друге місце серед європейських країн з в'їзного турпотоку в Домінікану. За період з січня по березень країну відвідали майже 64 тисяч наших співгромадян.

На першому місці - мандрівники з Франції (94,3 тисячі осіб), а німецькі туристи з показником 57,8 тисячі тепер займають третє місце. У першій п'ятірці європейців також громадяни Іспанії (30,2 тисячі) та Італії (28,4 тисячі), повідомляє Асоціація туроператорів Росії з посиланням на дані Центрального банку Домініканської Республіки. Лідерами як і раніше залишаються США і Канада, звідки в першому кварталі в цю країну приїхало 396 тисяч і 322 тисяч туристів відповідно.

Торік в Домінікані відпочило 163 тисячі росіян, що на 35% більше, ніж у 2011-му. Але, незважаючи на високий зростання турпотоку, це нижче очікувань туристичної влади країни, які планували взяти в 2012 році близько 180 тисяч наших туристів. Проте перспективи цієї острівної республіки як масового напрямки воістину безмежні: тут багато прекрасних готелів і постійно будуються нові, напрямок добре відомо в Росії і має великий потік повторних клієнтів.
14 мая 2013, 12:25





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт