» Отдых » Новости туризма

Рада міністрів ЄС затвердила угоду про спрощений порядок видачі віз для українців

    всего 84291 отеля

Рада міністрів ЄС затвердила угоду про спрощений порядок видачі віз для українців

Рада міністрів Європейського Союзу затвердила схвалене Європарламентом посилене угоди про спрощений порядок видачі віз для України. Про це заявив уповноважений України з питань зовнішньополітичних і інтеграційних процесів Костянтин Єлісєєв.

" Буквально кілька хвилин тому отримана позитивна новина з Брюсселя. Буквально тільки що Рада міністрів Європейського Союзу затвердила ратифікацію посиленої угоди про спрощений порядок видачі віз ", - сказав Єлісєєв на брифінгу в понеділок у Києві.

Таким чином, зазначив постпред України в Європейському Союзі, українська сторона прискорює прийняття відповідних внутрішніх процедур.

" Я сподіваюся, що з першого липня цього року це посилена угода про спрощений порядок видачі віз набере чинності ", - сказав К. Єлісєєв.

Він зазначив, що таким чином громадяни України вже в період літніх відпусток зможуть активно використовувати цей документ.

К. Єлісєєв підкреслив, що буде зроблено все, щоб нові консульські установи країн Євросоюзу в Києві в повному обсязі виконували норми цього важливого для України угоди.

" Ми не зупиняємося на цьому. Наш пріоритет - безвізовий режим, і в цьому напрямку ми будемо працювати ", - підкреслив він.
13 мая 2013, 19:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт