» Отдых » Новости туризма

Найдорожчий у світі трансфер з аеропорту - в Копенгагені

    всего 84291 отеля

Найдорожчий у світі трансфер з аеропорту - в Копенгагені

Фінансова компанія Moneycorp провела дослідження з метою з'ясувати, в якому з аеропортів світу туристи зіткнуться з найдорожчою доставкою в місто на таксі.

На сьогоднішній день найдорожчий трансфер - в токійському аеропорту Narita. За поїздку на відстань в 65 кілометрів (від аеропорту до центру міста) заплатити доведеться близько 240 євро.

Однак це не найвища ціна з точки зору вартості одного кілометра. Перше місце в списку Moneycorp належить Копенгагену, де поїздка з аеропорту в середньому обходиться в 40 євро за 8 кілометрів, пише Telegraph. У десятку найдорожчих трансферів (по співвідношенню " ціна/кілометраж " ) увійшли також таксі Женеви, Брюсселя, Амстердама, Барселони, Парижа, Мельбурна і Лісабона.

Найдешевше таксі з аеропорту до центру міста - у болгарській Софії (7-10 євро), румунському Бухаресті і турецькому Стамбулі (до 20 євро). За межами Європи найдешевше дістатися на таксі можна з аеропорту Ghandi в Делі (3 євро за 16 кілометрів). За поїздку на 28 кілометрів з аеропорту Suvernabhumi у Бангкоку до центру міста турист заплатить в середньому 7 євро.
12 мая 2013, 16:43





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт