» Отдых » Новости туризма

Купальний сезон у Києві відкриється наприкінці травня

    всего 84291 отеля

Купальний сезон у Києві відкриється наприкінці травня

У Києві з кінця квітня стоїть спекотна погода, проте медики та епідеміологи не радять городянам поспішати на пляжі. Велика частина зон відпочинку ще не готова: роботи зупинилися через підняття рівня води в Дніпрі; особливо постраждали пляжі Гідропарку.

Як запевняє його адміністрація, в цілому пляжі до прийому гостей готові, але необхідно обладнати туалети. Це буде зроблено найближчим часом (у тому числі відкриються нові санітарні об'єкти). Відвідувати їх можна буде безкоштовно.

Гідропарк розташований на Венеціанському і Долобецькому островах між Дніпром та Русанівської протокою у Києві. Влітку тут одночасно можуть відпочивати до 75 тисяч осіб, а протягом доби через турнікети однойменної станції метро проходить до 250 тисяч осіб. На території комплексу знаходиться парк " Київ в мініатюрі ", безліч ресторанів, пляжів та інших зон відпочинку.

Офіційне відкриття пляжного сезону в Києві приурочено до Дня міста, який відзначатиметься 25 травня. До цього часу всі міські пляжі будуть очищені від сміття, обладнані кабінками для перевдягання та санітарними зонами. Зараз же купатися не можна у зв'язку з сильною течією.
13 мая 2013, 20:11





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт