» Отдых » Новости туризма

Музичне літо в Ніцці

    всего 84291 отеля

Музичне літо в Ніцці

Цього літа в Ніцці пройде безліч різноманітних музичних фестивалів. Вже 1 червня сезон відкриється електропоп-фестивалем Crossover, майданчиками якого стануть вілла Арсон, Опера і пляж Hi Beach.

Як і у всій Франції, свято музики на Лазурному березі відзначається 21 червня, в День літа, повідомляє управління з туризму та конгресам Ніцци. Цього року подія буде присвячена Едіт Піаф - одному з музичних символів країни.

29 червня, 14 липня, 11 і 15 серпня центром свята стане Англійська набережна Ніцци. Там пройде безліч вуличних концертів різноманітних стилів - щоб кожен гість міста знайшов свій особистий привід потанцювати, погуляти і отримати ще більше задоволення від відпустки. Закінчаться ці вже знамениті Prom'Party барвистим феєрверком над бухтою Анж.

З 8 по 12 липня найстаріший і знаменитий фестиваль джазу у Франції - Nice Jazz Festival - збере своїх глядачів у двох місцях - на площі Массена і в театрі де Вердюрен.

Вже через чотири дні після цього традиційного свята джазу відбудеться поп-рок-фестиваль Crazy Week!: Всього в десяти метрах від лінії прибою музика звучатиме щовечора з 16 по 20 липня.

Любителів класичної музики запрошують з 15 липня до 13 серпня в сад монастиря Сімье (Симієз, Cimiez). Там пройде фестиваль Les concerts du cloître, історія якого ведеться з 1957 року. І, зрозуміло, музика звучатиме на більшості з 15 приватних пляжів Ніцци, які регулярно проводять вечірки.
14 мая 2013, 15:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт