» Отдых » Новости туризма

На всьому курорті Сонячний Берег доступний безкоштовний Wi-Fi

    всего 84291 отеля

На всьому курорті Сонячний Берег доступний безкоштовний Wi-Fi

У майбутньому літньому сезоні популярний болгарський центр відпочинку Слинчев-Бряг (Сонячний Берег) подбає про тих, хто не мислить відпочинку без можливості виходу в інтернет. Керуюча курортом компанія забезпечить стовідсоткове бездротове і безкоштовне Wi-Fi-покриття на всій території.

Поки багато готелів по всьому світу не поспішають включати безкоштовний Wi-Fi в список своїх послуг, представники міських адміністрацій самі виступають з подібною ініціативою. Доступний інтернет можна знайти в самих різних і навіть зовсім несподіваних куточках планети. Проте туристам слід пам'ятати: 89% відкритих Wi-Fi-підключень є небезпечними: дані, передані через них, можуть бути вкрадені зловмисниками. По-перше, можуть бути перехоплені паролі і коди доступу до тих чи інших платіжних систем і банківських терміналів. По-друге, перехоплення інтернет-трафіку може призвести до втрати інших конфіденційних даних. При цьому розпізнати тип підключення неможливо, оскільки мережі, налаштовані хакерами, можуть видавати себе за цілком легальні.

Є кілька способів убезпечити себе при користуванні відкритими Wi-Fi-мережами. Коли доступ в інтернет не потрібен, його слід вручну відключати. Також краще не здійснювати онлайн-покупки і будь-які дії з онлайн-банкінгом: втрата цих даних призводить до особливо великих проблем.
27 марта 2015, 11:26





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт