» Отдых » Новости туризма

Ізраїльські авіакомпанії можуть застрайкувати в неділю

    всего 84291 отеля

Ізраїльські авіакомпанії можуть застрайкувати в неділю

Персонал трьох основних ізраїльських авіакомпаній El Al, Arkia і Israir погрожує зупинити роботу з неділі. Їх співробітники незадоволені підписаною угодою з ЄС про поступове введення режиму " відкритого неба " і зняття квот на польоти між Ізраїлем та європейськими країнами. Масштаб страйку поки неясний - у гіршому випадку вона може повністю паралізувати роботу всіх трьох компаній на невизначений термін.

У цілому, зняття обмежень буде вигідним для ізраїльських пасажирів та економіки країни, так як вона отримає різке зростання кількості авіарейсів і зниження нинішніх незграбно високих цін на квитки. Однак самим авіакомпаніям угоду загрожує падінням доходів.

Деякий резон у їх протестах є - вони несуть значно великі витрати на безпеку, ніж європейські колеги. Ізраїльські перевізники вимагають, щоб в обмін на введення " відкритого неба " вони отримали додаткові слоти в ключових європейських аеропортах і код- шерінгові угоди з авіакомпаніями континенту.
18 апреля 2013, 23:36





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт