» Отдых » Новости туризма

У Бургасі з'явиться великий аквапарк

    всего 84291 отеля

У Бургасі з'явиться великий аквапарк

На одному з найпопулярніших курортів Болгарії, в Бургасі, буде побудований великий парк водних розваг, що включає в себе океанаріум на 42 акваріума. Тут також буде створено центр знань, де відвідувачі зможуть отримати цікаву інформацію зі світу науки і техніки.

У проекту вже є інвестор, готовий направити на його реалізацію 100 мільйонів левів ( понад 50 мільйонів євро), повідомляє Newsbg. ru. Будівництво комплексу буде проведено в чотири етапи: першим з'явиться аквапарк, потім дельфінарій, одночасно будуть створені океанаріум і центр знань, а в кінці проекту - готель.

Аквапарк буде складатися з трьох сполучених одна з іншою зон: перша з боку моря - шумна і весела ; друга з боку Атанасовского озера - дитяча ; третя - зона відпочинку для дорослих. На прилеглій території будуть споруджені спортивні комплекси, плавальний басейн і торгові точки. При цьому закрита частина аквапарку зможе працювати цілий рік.

Дельфінарій, розрахований на 700 місць, буде представляти собою мережу басейнів з дельфінами і морськими котиками. А в океанаріумі обладнають окремі зони, такі як " Тропіки " , " Чорне море " і " Болгарські річки і озера ". Розважальний комплекс стане візитною карткою Бургаса, впевнені місцеві влади.
04 сентября 2013, 19:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт