» Отдых » Новости туризма

Названо найбільш цікаві готелі для дітей

    всего 84291 отеля

Названо найбільш цікаві готелі для дітей

У світі постійно збільшується число готелів, які розробляють спеціальні пропозиції для гостей з дітьми. Видання Nast Traveller склало список найбільш цікавих ідей, розроблених європейськими готелями для маленьких мандрівників.

Так, паризький готель Plaza Athenee уклав договір з брендом Barbie і кожен рік в серпні перетворює один із номерів категорії де-люкс в покої принцеси з різноманітними іграшками для дівчаток. Для хлопчиків готель створила номер Hot Wheels, що представляє собою справжнє царство автомобілів.

Готель Legoland Windsor Resort Hotel в англійському графстві Беркшир пропонує розміщення в тематичних номерах, які стануть втіленням мрії про лицарських замках, єгипетських пірамідах і піратських кораблях. У вартість розміщення - трохи більше 300 євро - входить квиток в тематичний парк развлечений.

В іспанському місті Ібі, де знаходиться музей іграшок, можна зупинитися в готелі Hotel del Juquete ( " Готель іграшки " ), в кожному номері якого є плюшеві ведмеді і створені яскраві інсталяції для дітей.

У готелі V8 в Штутгарті гості знайдуть ліжка, виконані у вигляді лімузинів, дводверних родстеров і болідів.

Готель Fox в Копенгагені здивує своїх гостей незвичайним оформленням інтер'єрів. Для хлопчиків призначений номер " Запчастини ", стіни якого розмальовані частинами машин, для дівчаток - кімнати " Хайді " та " Королівський ліс ", які декоровані ілюстраціями з дитячої книги про швейцарську дівчинку, говориться на сайті Асоціації туроператорів Росії.
23 февраля 2013, 19:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт